Хочеш отримувати прибуток з першого місяця? Відкривай свій бізнес з I love kebab
Національна мережа I love Kebab працює на ринку України вже більше семи років та налічує понад 110 закладів по усій Україні.
Перший заклад було відкрито у Львові у 2017 році. Наш стрімкий розвиток припав на час світових змін, – ковід, війна. За останні два роки ми відкрили понад 60 закладів по всій Україні. І далі ми продовжуємо рости та успішно розвиватись та запрошуємо тебе стати партнером у цьому бізнесі.
Тут ви дізнаєтесь:
– Чому саме ми
– Наші головні переваги
– Деталі побудови бізнесу разом з нами
– Формати закладів
– Види франшизи.
А також, що необхідно вам для того, щоб стати власником закладу мережі I love Kebab.
Ми професійно готуємо найсмачніші кебаби з унікальним крафтовим мясом власного приготування та фірмовим соусом – це є нашої візиткою та основним продуктом.
Гарантія якості та смаку дозволила нам успішно працювати на ринку вже більше 7 років. Ми на досвіді зуміли зробити наш бізнес успішним, та ділимось цим з нашими партнерами.
– Готову систему запуску бізнесу під ключ.
– Прибуткову бізнес – модель з прорахунками та чітко сформованим планом отримання прибутку.
– У вас буде персональний менеджер, який допомагає та веде на кожному етапі – від пошуку локації до відкриття та запуску закладу.
– Ви отримаєте чіткі та зрозумілі бюджети та прописану суму необхідних інвестицій.
– І як результат швидку окупність бізнесу від 12 до 20 місяців.
– Ще однією з наших вагомих переваг є налагоджене виробництво та швидке постачання усієї необхідної продукції для кожного закладу. Тому, ви завжди отримуєте якісні та свіжі продукти.
– У нас діє власна система підбору та навчання персоналу. Наші спеціалісти допоможуть ще швидше вийти на бажаний дохід.
Додатково Ви отримуєте маркетингову підтримку: вже сформований бренд та впізнаваність, фірмовий стиль та дизайн, необхідні консультації та рекламну підтримку закладу, забезпечення необхідною поліграфією та брендованими матеріалами, моніторинг та опрацювання відгуків гостей, власне мережеве радіо “I love kebab radio”.
формат S – площа закладу від 20 до 40 м2.
Термін окупності: від 12 місяців.
Необхідна кількість працівників: 4.
Сума інвестицій складе від 35 000$
формат M – площа закладу від 40 до 80 м2.
Термін окупності: від 12 місяців.
Необхідна кількість працівників: 4
Сума інвестицій складе від 45 000 тис$
формат L – площа закладу від 80 до 120 м2.
Термін окупності: від 15 міс
Необхідна кількість працівників: 4-6
Сума інвестицій складе від 55 000 тис$
Новий, сучасний та дуже зручний вид франшизи від I Love Kebab!
Орієнтовна вартість відкриття вагончика разом з обладнанням від 30 000$.
Однією з основних переваг є те, що фудтрак є мобільний, тобто можна переїжджати з локації на локацію, а також брати участь у різних фестивалях.
Після того, як Ви визначились з тим форматом, який підходить саме Вам, ми пропонуємо два варіанти вартості франшизи:
1. в містах з кількістю населення до 100 тис. осіб – 4 000 $ паушальний внесок, роялті 2%, 0,5% маркетинговий збір
2. в містах з кількістю населення від 100 тис. осіб – 6 000 $ паушальний внесок, роялті 2%, 0,5% маркетинговий збір
Залишились запитання – радо відповімо на них.
Звертайтесь:
Юрій Громоздов тел. +38 (073) 200 50 50
Тетяна Кулакевич тел. +38 (063) 063 70 00
e-mail: franchise@ilovekebab.com.ua
Хоча перевага надається попередньому досвіду роботи в ресторанній індустрії (F&B), у нас є нові франшизи, які успішно приєднуються до нашої системи з досвідом у роздрібній торгівлі, нерухомості, підприємництві та приватному капіталі, серед іншого досвіду без відповідного досвіду.
В середньому час відкриття закладу займає від 1 до 2 місяців (пошук локації, ремонт, підбір команди, відкриття).
Локації в торгово-розважальних та біля офісних центрів, поряд університетів чи адміністративних будівель, державних органів, автовокзалів тощо..
180 грн – становить середній чек
Ви отримуєте Дозвіл на роботу під торговим знаком “I love kebab”, авторські рецептури і технологічні карти, Меню, стандарти роботи та обслуговування клієнтів, виїзд команди на відкриття, навчання персоналу, доставку необхідних продуктів, консультаційну та маркетингову підтримку під час всієї тривалості співпраці, перевірки стандартів роботи з виїздом на вашу локацію наших представників та коригування вашого персоналу, адміністративного складу щодо цього.
Кількість працівників залежить від щоденного виторгу, площини закладу та інших факторів, в середньому це від 2х до 4х людей на зміні.
Так, у нас існує формат Пасивної моделі – де клієнт інвестує кошти, а наша управлінська компанія керує вашим бізнесом.
Оновлення меню у нас відбувається систематично. Ми прислуховуємося до думки франчайзі, тому за умови якісної, привабливої та економічно доцільної розробленої пропозиції можемо розглянути її та додати у меню для цілої мережі.
Усі маркетингові кампанії запускаються лише після узгодження з маркетинговим відділом Я Люблю Кебаб.
Це залежить від площі приміщення, від стану закладу, від населення міста. Мінімальна сума інвестицій від 30 000 $
Орієнтовний розрахунок – 1 заклад на 30 000 населення.
Виробництва та логістичні центри знаходяться у Львівській та Київській області. Налагоджена система логістики по усій Україні.
Так, ви можете отримати необхідну консультацію.