Всі заклади працюють за звичайним графіком, окрім:
Всі заклади вихідні, окрім:
Всі заклади працюють з 12:00, окрім:
Національна мережа I love Kebab працює на ринку України вже більше восьми років та налічує понад 115 закладів по усій Україні.
Перший заклад було відкрито у Львові у 2017 році. Наш стрімкий розвиток припав на час світових змін, – ковід, війна. За останні два роки ми відкрили понад 60 закладів по всій Україні. І далі ми продовжуємо рости та успішно розвиватись та запрошуємо тебе стати партнером у цьому бізнесі.
Тут ви дізнаєтесь:
А також, що необхідно вам для того, щоб стати власником закладу мережі I love Kebab.
Ми професійно готуємо найсмачніші кебаби з унікальним крафтовим м’ясом власного приготування та фірмовим соусом – це є нашої візиткою та основним продуктом.
Гарантія якості та смаку дозволила нам успішно працювати на ринку вже більше 8 років.
Ми на досвіді зуміли зробити наш бізнес успішним, та ділимось цим з нашими партнерами.
Площа
від 20 до 40 м2
Термін окупності
від 16 місяців
Сума інвестицій
від 35 тис $
Площа
від 40 до 80 м2
Термін окупності
від 18 місяців
Сума інвестицій
від 45 тис $
Площа
від 80 до 120 м2
Термін окупності
від 20 місяців
Сума інвестицій
від 55 тис $
Новий, сучасний та дуже зручний вид франшизи від I Love Kebab!
Орієнтовна вартість відкриття вагончика разом з обладнанням до 45 тис.$.
Однією з основних переваг є те, що фудтрак є мобільний, тобто можна переїжджати з локації на локацію, а також брати участь у різних фестивалях.
Паушальний внесок
4 000 $
Роялті
2%
Маркетинговий збір
0,5%
Паушальний внесок
6 000 $
Роялті
2%
Маркетинговий збір
0,5%
Хоча перевага надається попередньому досвіду роботи в ресторанній індустрії (F&B), у нас є нові франшизи, які успішно приєднуються до нашої системи з досвідом у роздрібній торгівлі, нерухомості, підприємництві та приватному капіталі, серед іншого досвіду без відповідного досвіду.
В середньому час відкриття закладу займає від 1 до 2 місяців (пошук локації, ремонт, підбір команди, відкриття).
Локації в торгово-розважальних та біля офісних центрів, поряд університетів чи адміністративних будівель, державних органів, автовокзалів тощо..
200 грн – становить середній чек
Ви отримуєте Дозвіл на роботу під торговим знаком “I love kebab”, авторські рецептури і технологічні карти, Меню, стандарти роботи та обслуговування клієнтів, виїзд команди на відкриття, навчання персоналу, доставку необхідних продуктів, консультаційну та маркетингову підтримку під час всієї тривалості співпраці, перевірки стандартів роботи з виїздом на вашу локацію наших представників та коригування вашого персоналу, адміністративного складу щодо цього.
Кількість працівників залежить від щоденного виторгу, площини закладу та інших факторів, в середньому це від 2х до 4х людей на зміні.
Так, у нас існує формат Пасивної моделі – де клієнт інвестує кошти, а наша управлінська компанія керує вашим бізнесом.
Оновлення меню у нас відбувається систематично. Ми прислуховуємося до думки франчайзі, тому за умови якісної, привабливої та економічно доцільної розробленої пропозиції можемо розглянути її та додати у меню для цілої мережі.
Усі маркетингові кампанії запускаються лише після узгодження з маркетинговим відділом Я Люблю Кебаб.
Це залежить від площі приміщення, від стану закладу, від населення міста. Мінімальна сума інвестицій від 35 000 $
Орієнтовний розрахунок – 1 заклад на 30 000 населення.
Виробництва та логістичні центри знаходяться у Львівській та Київській області. Налагоджена система логістики по усій Україні.
Так, ви можете отримати необхідну консультацію.
Залишились запитання – радо відповімо на них.
Звертайтесь: