Лого
Графік роботи закладів у Великодній період 2025

Відкривай свій бізнес з
I LOVE KEBAB Та Отримуй прибуток вже з першого місяця!

8
років на ринку
115 +
Закладів
14000 +
кебабів продаємо щодня
100000 +
постійних гостей

Історія створення мережі

Національна мережа I love Kebab працює на ринку України вже більше восьми років та налічує понад 115 закладів по усій Україні.

Перший заклад було відкрито у Львові у 2017 році. Наш стрімкий розвиток припав на час світових змін, – ковід, війна. За останні два роки ми відкрили понад 60 закладів по всій Україні. І далі ми продовжуємо рости та успішно розвиватись та запрошуємо тебе стати партнером у цьому бізнесі.

Тут ви дізнаєтесь:

А також, що необхідно вам для того, щоб стати власником закладу мережі I love Kebab.

Чому саме ми?

Ми професійно готуємо найсмачніші кебаби з унікальним крафтовим м’ясом власного приготування та фірмовим соусом – це є нашої візиткою та основним продуктом.

Гарантія якості та смаку дозволила нам успішно працювати на ринку вже більше 8 років.

Ми на досвіді зуміли зробити наш бізнес успішним, та ділимось цим з нашими партнерами.

Що Ви отримаєте придбавши франшизу I love Kebab

Готова система запуску бізнесу під ключ

Ми допомагаємо на всіх етапах створення, налаштування та запуску вашого бізнесу

Бізнес-
модель

Прибуткову бізнеc–модель з прорахунками та чітко сформованим планом отримання прибутку.

Менеджер з підтримки

Менеджер з підтримки мережі допомагатиме вам на кожному етапі – від пошуку локації до відкриття та запуску закладу

Прозорі бюджети та інвестиції

Ви отримаєте чіткі та зрозумілі бюджети та прописану суму необхідних інвестицій.

Швидку
окупність

При активній моделі співпраці окупність від 16 до 20 місяців або пасивна - 16-24 місяців

Налагоджене виробництво

2 власних виробництва в Україні (Львів. та Київ. областях). Як результат, швидке постачання усієї необхідної продукції для закладу. Завжди отримуватимете якісні та свіжі продукти

Підбір та навчання персоналу

У нас діє власна система підбору та навчання персоналу. Наші спеціалісти допоможуть ще швидше вийти на бажаний дохід.

Маркетингова підтримка

  • вже сформований бренд та впізнаваність
  • фірмовий стиль та дизайн
  • необхідні консультації та рекламну підтримку закладу
  • забезпечення необхідною поліграфією та брендованими матеріалами
  • рекомендації та стандарти щодо роботи з гостями
  • власне мережеве радіо “I love kebab radio”

Форма співпраці

01
Активна модель
Франчайзі самостійно керує бізнесом.
02
Пасивна модель
Франчайзі інвестує, проте не керує бізнесом, лише отримує дивіденди
Форма співпраці франшизи відрізняються рівнем участі франчайзі в управлінні бізнесом.

Формати закладів

Формат S

Площа

від 20 до 40 м2

Термін окупності

від 16 місяців

Сума інвестицій

від 35 тис $

Формат M

Площа

від 40 до 80 м2

Термін окупності

від 18 місяців

Сума інвестицій

від 45 тис $

Формат L

Площа

від 80 до 120 м2

Термін окупності

від 20 місяців

Сума інвестицій

від 55 тис $

Фудтрак

Новий, сучасний та дуже зручний вид франшизи від I Love Kebab!

Орієнтовна вартість відкриття вагончика разом з обладнанням до 45 тис.$.

Однією з основних переваг є те, що фудтрак є мобільний, тобто можна переїжджати з локації на локацію, а також брати участь у різних фестивалях.

Вартість франшизи

Після того, як Ви визначились з тим форматом, який підходить саме Вам, ми пропонуємо два варіанти вартості франшизи у містах, залежно від кількості населення:
Варіант 1
ДО 100 тис. населення

Паушальний внесок

4 000 $

Роялті

2%

Маркетинговий збір

0,5%

Варіант 2
ВІД 100 тис. населення

Паушальний внесок

6 000 $

Роялті

2%

Маркетинговий збір

0,5%

Відкривай свій бізнес з I LOVE KEBAB
та отримуй прибуток вже з першого місяця!

Часті запитання

Чи потрібен мені попередній досвід в ресторанному бізнесі, якщо я хочу стати частиною франшизи?

Хоча перевага надається попередньому досвіду роботи в ресторанній індустрії (F&B), у нас є нові франшизи, які успішно приєднуються до нашої системи з досвідом у роздрібній торгівлі, нерухомості, підприємництві та приватному капіталі, серед іншого досвіду без відповідного досвіду.

Як швидко можна відкрити заклад?

В середньому час відкриття закладу займає від 1 до 2 місяців (пошук локації, ремонт, підбір команди, відкриття).

Які локації найбільше підходять для відкриття закладу I Love Kebab?

Локації в торгово-розважальних та біля офісних центрів, поряд університетів чи адміністративних будівель, державних органів, автовокзалів тощо..

Який середній чек в день?

200 грн – становить середній чек

Що я отримаю в рамках франшизи?

Ви отримуєте Дозвіл на роботу під торговим знаком “I love kebab”, авторські рецептури і технологічні карти, Меню, стандарти роботи та обслуговування клієнтів, виїзд команди на відкриття, навчання персоналу, доставку необхідних продуктів, консультаційну та маркетингову підтримку під час всієї тривалості співпраці, перевірки стандартів роботи з виїздом на вашу локацію наших представників та коригування вашого персоналу, адміністративного складу щодо цього.

Скільки потрібно працівників на початку відкриття?

Кількість працівників залежить від щоденного виторгу, площини закладу та інших факторів, в середньому це від 2х до 4х людей на зміні.

Чи можу я придбати франшизу та не займатись поточною оперативною роботою, а довірити вам?

Так, у нас існує формат Пасивної моделі – де клієнт інвестує кошти, а наша управлінська компанія керує вашим бізнесом.

Як часто Ви оновлюєте меню та чи можу я, як франчайзі, брати участь у цьому процесі?

Оновлення меню у нас відбувається систематично. Ми прислуховуємося до думки франчайзі, тому за умови якісної, привабливої та економічно доцільної розробленої пропозиції можемо розглянути її та додати у меню для цілої мережі.

Чи може франчайзі сам обирати та проводити маркетингові акції ?

Усі маркетингові кампанії запускаються лише після узгодження з маркетинговим відділом Я Люблю Кебаб.

Яка мінімальна сума інвестицій для того щоб відкрити заклад?

Це залежить від площі приміщення, від стану закладу, від населення міста. Мінімальна сума інвестицій від 35 000 $

Скільки може бути закладів у одному місті?

Орієнтовний розрахунок – 1 заклад на 30 000 населення.

Де знаходиться виробництво та чи є логістика по маленьких містах?

Виробництва та логістичні центри знаходяться у Львівській та Київській області. Налагоджена система логістики по усій Україні.

Чи отримаю я допомогу по бухгалтерському обліку?

Так, ви можете отримати необхідну консультацію.

Наші контакти

Залишились запитання – радо відповімо на них.

Звертайтесь:

Юрій Громоздов
Тетяна Кулакевич